Hulp bij het regelen van praktische zaken

Naast alle zaken met betrekking tot de uitvaart, kunt u wellicht ook bij het regelen van praktische (administratieve of financiële) zaken wel wat begeleiding gebruiken. Wanneer u net begint aan een rouwproces is dit wel het laatste waar uw hoofd naar staat. Wij kunnen u wegwijs maken in de mogelijkheden om praktische zaken aan professionals over te laten.

Uitvaartbegeleiding en nazorg

Dat de uitvaart voorbij is, betekent nog niet dat het contact met uw uitvaartverzorger meteen verbroken is. Nadat een geliefde begraven of gecremeerd is, dringt vaak pas de volle omvang van het verlies tot de nabestaanden door. Het laatste afscheid blijft bestaan als een mooie herinnering. Maar er kunnen ook vragen blijven bestaan over de rouwverwerking of juist over praktische zaken. Onze medewerkers kunnen u bijstaan met raad en daad, ook na de uitvaart. Voor professionele en betrokken uitvaartbegeleiding in Arnhem of omstreken kunt u contact opnemen met Uitvaartverzorging Arnhem. Wij begeleiden u en geven professionele nazorg na een uitvaart in Arnhem.

Omdat het laatste afscheid vaak zeer emotioneel en bewogen is, is er soms bij nabestaanden de behoefte om nog eens na te praten over de uitvaart. Bij ons is deze vorm van nazorg mogelijk. Indien u dit wenselijk acht, nemen wij na de uitvaart nog eens contact met u op. Omdat een persoonlijke benadering en contact met een vast contactpersoon tot het standaardbeleid van ons uitvaartcentrum uit Arnhem horen, staan wij ook na de begrafenis of crematie voor u klaar. Indien nodig en gewenst kunnen wij u doorsturen naar een professionele therapeut die gespecialiseerd is in rouwverwerking.