Uitvaartverzorging inschakelen

Niemand denkt graag over de dood na. Toch is het belangrijk – voor u en uw nabestaanden – dat u nadenkt over die dag, waarop geen morgen meer volgt. De dag waarop familieleden en vrienden zonder u verder zullen moeten. Soms is de situatie zo dat je weet dat het einde dichtbij is. Dan kan het nuttig zijn om alvast een draaiboek of uitvaartverzorgingsplan op te stellen, samen met uw uitvaartverzorger. Uw begrafenis of crematie komt er dan conform uw wensen uit te zien en dit bespaart uw naasten het maken van moeilijke keuzes als het moment eenmaal daar is.

Draaiboek: het laatste afscheid vastgelegd

In een draaiboek kunt u al uw wensen voor de uitvaart laten vastleggen. Er zijn namelijk nogal wat keuzes die gemaakt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de keuze van het drukwerk, de sprekers en muziek tijdens de herdenkingsdienst, de kist – deze zijn er in vele uitvoeringen, van luxueus tot eenvoudig, een crematie of een begrafenis, een koets met paarden of een lijkwagen. Omdat geen mens gelijk is, hoort ook elke uitvaart uniek te zijn. Samen met u zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is; uitvaartverzorging zoals het hoort. Nabestaanden hoeven zich dan niet met rationele zaken bezig te houden kort na het overlijden. Wij u de uitvaartverzorging uit handen. Dat is wel zo prettig, want op die manier is er volop ruimte voor alle emoties en herinneringen die bovenkomen voor en tijdens een uitvaart.

Meer weten over een uitvaart in Arnhem? Voor professionele en integere uitvaartverzorging in Arnhem of in de omgeving van Arnhem neemt u contact op met Uitvaartverzorging Arnhem. Wij helpen u graag verder.